Getimage id20231
154865

Steelo Second Edition Yellow Vinyl

Vinyl
€20.57
File under: 
Metal

Vinyl: 

EAN: 

7041889509423

Catalog number: 

LBR072LP2

Release date: 

18.09.2020

Info: 

Combos er energisk og «in your face» og dukket tilsynelatende opp fra intet på tampen av 2018 med debutsingelen «Cookies and Crack». I løpet av sitt aller første leveår, og med bunnsolide konserter på blant annet Pstereo, by:Larm, Malakoff, Camp Øya og Trondheim Calling, har de klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres udefinerbare musikk, tikkende liveopptredener og raskt voksende fanskare har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og det siste året er fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør håpe på.

Siden «Cookies and Crack» har bandet utgitt en selvtitulert EP i tillegg til superhiten «Sushiramenbruceleewutangclan», og 8. mai kommer endelig debutalbumet deres, Steelo – også på vinyl! Første smakebit på albumet, «Boom Shakalaka», har allerede tatt fansen med storm og blitt en stor live-favoritt.

Combos og Steelo gir en sonisk opplevelse det kan være vanskelig å sette en sjanger-merkelapp på – og det trenger man heller ikke. Hvert medlem bringer sin unike touch til totalopplevelsen vi introduseres for på bandets debutalbum, og kombinasjonen av deres musikalske inspirasjoner og deres egen fusion av punk-energi, rocke-dybde og hip-hop-fundament skaper et nytt og futuristisk musikalsk uttrykk. På Steelo leverer de den samme rå og skitne energien og «soundet» som Combos er live. Det er bare å glede seg!

More from Combos