Getimage id488

Pleasure

Vinyl w/ Bonus Track & Download Code
€20.57
CD
€10.25
File under: 
Pop/Rock

Label: 

PLZ

Vinyl w/ Bonus Track & Download Code: 

EAN: 

888072037199

Catalog number: 

AS00047

Release date: 

01.12.2017

CD: 

Catalog number: 

PLZ004CD

Release date: 

31.03.2017

Info: 

I 2017 går Sondre Lerche løs på del to av sitt største musikalske prosjekt. Første del ble sparket i gang med hitsingelen Bad Law, og det feirede oppbruddsalbumet Please, som blant annet mottok to Spellemannprisnominasjoner i 2014.

Del to har fått tittelen Pleasure og tar opp tråden der Please forlot oss. Rastløsheten sitter løst i kroppen denne gang, og tekstene bœrer preg av hensynsløs selvransakelse, ubesluttsomhet og, selvsagt, nytelse. Sondre Lerche i limbo.

Lerche er en av disse artistene som aldri mister hungeren etter å utvikle seg. Nysgjerrig tiltrekkes han av nye strømninger og henter inspirasjon både fra sine samtidige musikalske kollegaer og fortidens musikkmangfold. Han låner, videreutvikler, tilfører, og resultatet blir alltid noe nytt og eget. Sondres melodier finner sine egne veier, kompromissløst og uventet.

Det er umulig å forholde seg passivt til musikken på Pleasure. Her er øyeblikk av sorg, glede, klaustrofobi, lengsel - og vanvittig energi. Man vil danse, gråte og mest av alt får man lyst til å oppleve disse låtene live på en scene med Sondre selv og bandet. Det er det også rikelige med anledninger til, da Sondre legger ut på sin lengste Norgesturné så langt i karrieren i forkant av albumslippet.

Tracklist: 

1. Soft Feelings
2. I'm Always Watching You
3. Serenading In The Trenches
4. I Know Something That's Gonna Break Your Heart
5. Siamese Twin
6. Bleeding Out Into The Blue
7. Reminisce
8. Hello Stranger
9. Violent Game
10. Baby Come To Me